perjantai 1. huhtikuuta 2016

Kevään kevyet kengät

Lupasin taannoin postata jonkinlaista ostoslistaa kevään muodin haltuun ottamiseksi. Aloitan listaamalla teille kevään kenkämuodin top 3:n.


1. Tennarit hopealla

Valkoiset tennarit ovat aina kevään varma merkki, mutta valkoisen rinnalle nousee kovaa vauhtia hopeiset tennarit ja avokkaat. Hopeiset tossut voivat olla kiiltäväpintaiset, matat tai ehkä hauskin kaikista vaihtoehdoista;hiletennarit :)

Image 1 of adidas Originals Silver Metallic Superstar Trainers
Adidas

Image 3 of SHINY HIGH-TOP SNEAKERS from Zara
Zara

H&M



2. Ballerinat

Mitäs muuta tulee aina sujautettua jalkaan kevään koittaessa? Tietenkin ballerinat tai muut matalapohjaiset avokkaat. Tänä keväänä avokkaissa tulee olla matala tolppakorko, josta muistuu itselleni ainakin mieleen omat 90-luvun juhlakengät. Toisena hyvänä kakkosena minun listallani ovat usein eri bloggaajien asuista bongatut nyörilliset ballerinat, joita on hyvin jo rantautunut Suomenkin markkinoille.

chanel:
Chanel

Chanelin sling backit ovat kuuminta hottia instassa ja blogeissa, mutta en taida taipua niiden hintaan tällä hetkellä (tai koskaan), joten varmaan päädyn näihin Zaran mallistosta:

Image 2 of MEDIUM HEEL SHOES from Zara
Zara

Mark&Spencer 

Nilson Shoes Avokkaat VAGABOND, JAMILLA Mokka Musta
Vagabond


3. Pistokkaat

70-luvun groove jatkaa voittokulkuaan kevätmuodissa pistokkaiden olemuksessa. Korkeakorkoiset pistokkaat ja puukenkämäiset paksukorkoiset sandaletit tulevat näkymään vahvasti katukuvassa viimeistään kesän mittaan. Itse olen viehättynyt eniten puukenkätyyliin. En mene vannomaan osaisinko edes kävellä kovin korkeakorkoisissa pistokkaissa :D

Fringe leather sandals | MANGO
Mango

Vagabond

Product image T-Strap Sky High
Swedish Hasbeens



Pakko saada ainakin tuollaiset tolppakorkoiset avokkaat ja tennarien suurena ystävänä voi olla, että tulee hankittua myös hopeiset tennarit. Jotenkin vaan tennarit kuuluu kevääseen ja kivaa säväkkyyttä toisivat garderoobiin etenkin jotkut glitteripintaiset popot! Oletteko jo hankkineet kevätuutuksia? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti